Cum poti ajuta tu

Susține nCunoscuții în 3 pași simpli, direcționând 3.5% din impozitul pe venitul realizat în 2020:

1. Completează formularul 230.

2. Printează și semnează formularul generat.

3. Trimite-l scanat pe adresa contact@evocariera.ro și-l vom depune noi pentru tine la centrul ANAF de care aparții.

Primul sezon nCunoscuții e o colecție 15 de interviuri cu profesioniști care împărtășesc parcursul lor de carieră în IT, HR, psihologie, artă, jurnalism, procurement, educație, antreprenoriat, comunicare și farmacie. Primul sezon nCunoscuții are peste 20.000 de vizualizări.

În 2021, nCunoscuții e dedicat femeilor care au construit o carieră în știință și tehnologie sau antreprenoriat, dar și profesioniștilor din domeniul medical și juridic.

Cum poate ajuta compania ta

Puteti directiona anual 20% din impozit catre un ONG, daca reprezentati o organizatie care plateste impozit pe profit, sau trimestrial, daca reprezentati o micro-intreprindere. Codul Fiscal permite acest lucru, in baza legii 32/1994 cu modificari si completari ulterioare, fara a genera costuri suplimentare pentru organizatie. Banii nu mai ajung toti in contul statului, ci ajuta un ONG sa-si implementeze proiectele. Va multumim ca alegeti sa sustineti proiectele EvoCariera.

Asociatia EvoCariera este o organizatie non-profit. Toate serviciile si produsele de orientare in cariera pe care le oferim adolescentilor si tinerilor, parintilor, consilierilor scolari si sunt gratuite.

Putem face asta prin efortul unor profesionisti voluntari care-si daruiesc timpul si expertiza, prin accesarea de granturi, donatii si sponsorizari.

Iti multumim ca esti pe aceasta pagina. Poti sustine proiectele si initiativele EvoCariera:

donand direct in unul dintre conturile noastre in ron, euro sau dolari,

directionand 2% din impozitul pe venit, daca esti salariat sau PFA, 

directionand 20% din impozitul pe venit sau profit, daca esti reprezentantul unei companii. 

Directionarea a 2% sau 20% din impozit nu genereaza costuri suplimentare pentru tine sau compania ta. Acel procent merge oricum catre bugetul de stat, daca tu nu alegi o cauza sociala pe care sa o sustii.

Asa ca, te rugam, alege o cauza sociala din educatie, protectia mediului, asistenta sociala, sanatate, etc., in care crezi si directioneaza cei 20% din impozitul pe venit sau profit pentru a o sustine. Ne-am bucura sa alegi EvoCariera si iti multumim pentru incredere.

O punte între profesioniști cu experiență și tineri la început de drum.

Florina Lendeczki – 0743 070 102
Bianca Biosa – 0747 056 266