Image Alt
Get Ready!
Get Ready!

Get Ready!

Get Ready! este un program despre decizii de carieră. Dacă:

• te pregătești să optezi pentru facultate
• esti in cautarea primului tau job si nu stii de unde sa incepi
• ai deja un job si nu esti sigur ca este potrivit pentru tine

in Get Ready! ai prilejul sa-ti clarifici necunoscutele si sa-ti faci un plan usor de urmarit.

Prima editie Get Ready! pentru elevi și studenți din Cluj-Napoca a avut loc în octombrie-noiembrie 2020. Programul a facilitat de o echipa de 8 traineri si coachi profesionisti. 31 de elevi și studenți au participat la acest proiect pilot.

Get Ready! este parte din procesul participativ Com’ON Cluj-Napoca 2020.

Get Ready! include o serie de trei de workshopuri si doua intalniri de consiliere sau coaching individual care te ajuta sa:

  • iti identifici punctele forte, interesele, preferintele si valorile personale
  • mapezi si sa valorifici resursele de care dispui pentru a-ti atinge obiectivele
  • iei decizii informate despre viitorul tau, tinand cont de cine esti, lucrurile importante pentru tine si resursele de care dispui
  • faci un plan de actiune.

Urmatoare editie Get Ready! pentru liceeni si studenti va avea loc in 2023.

Ce spun participanții

Mi-a placut implicarea organizatorilor, faptul ca ne-au privit in particular, ca pe niste persoane individuale si nu ca pe un grup.

Am apreciat foarte mult comunicarea eficienta si deschisa de care au dat dovada indrumatorii. De asemenea, am apreciat structura programului, m-a ajutat mult sa-mi organizez ideile legate de luarea unei decizii in general, in consecinta am o structura care o pot folosi la orice punct de decizie legata de cariera, dar nu numai.

Am apreciat foarte mult persoanele care au coordonat acest program. Datorita lor am reusit sa observ anumite probleme care imi stateau in calea dezvoltarii persoanale si care ma impiedicau sa progresez. Aceste persoane minunate m-au ajutat enorm de mult. Va sunt enorm de recunoscatoare.

Am apreciat in primul rand mediul primitor pe care ati reusit sa il creati. Ati adunat o echipa super faina, se vede ca aveti drag de oameni. Personal, ultimul exercitiu de la sfarsitul primului workshop (cel cu intrebarile) a fost foarte interesant si de impact.

O punte între profesioniști cu experiență și tineri la început de drum.

Florina Lendeczki – 0743 070 102
Bianca Biosa – 0747 056 266